Handel med ekstra mening

Handel med ekstra mening

En av de heldige som har overlevd brystkreft, er min storesøster May-Britt. Etter måneder og år med beintøffe cellegift-behandlinger og stråling måtte hun fjerne først det ene-, så til slutt begge brystene. For meg som pårørende var det utrolig skremmende å se hvor syk hun ble – spesielt etter cellegiften (ikke alle overlever jo behandlingen heller). Hennes sykdomsforløp har virkelig vist meg behovet for mer forskning på- og bedre behandlinger for brystkreft! Derfor er jeg glad for at det hvert år arrangeres en innsamlingsaksjon til nettopp brystkreftforskning.

Det skjer i oktober, og som vanlig vil ORIFLAME også i år donere et stort pengebeløp til Rosa Sløyfe-aksjonen. Hvor stort? Vel, over 10 % av hver solgte produktpakke går uavkortet til aksjonen!

Årets 2 charity-sett fra OriflameDenne gangen har Oriflame satt sammen 2 forskjellige produktpakker (hvorav ett herresett!) som ut oktober kan kjøpes for kr. 99,-/pk.
(verdi kr. 268,- og 527,-).

Litt av en prisreduksjon vi får der, altså. Helt utrolig, for det er tross alt bare 89,- som går til Oriflame (resten til Rosa Sløyfe). Men Oriflame tar tydeligvis denne kampanjen på største alvor og strekker seg langt for at flest mulig skal ville bidra ved å kjøpe disse produktpakkene. Det synes jeg de fortjener honnør for!

Mon tro om vi klarer å samle over 1 million kroner til aksjonen også i år? (I 2013 kunne Oriflame donere over 1,7 mill. til Rosa Sløyfe takket være dette pakkesalget!) Jeg skal ihvertfall gjøre mitt. Tre hundre produktpakker er allerede bestilt og på vei i posten – noen til meg selv og mine, resten skal jeg ut å selge. Hvor mange vil DU ha?

Rosa sløyfeTakk til deg som bidrar!:

Noen dager i oktober vil jeg stå å selge disse settene ett og annet sted i Stavanger, men for enkelhets skyld kan du gå til min online Beauty Store – der kan du allerede nå kjøpe dine sett og få dem sendt rett hjem. (Gratis frakt v/kjøp over 499, ellers frakt 39,-.) Klikk på bildene nedenunder for en snarvei!

På forhånd takk! SAMMEN SKAPER VI HÅP :-)

Begge settene egner seg forresten veldig godt som gaver (til jul, fødselsdager, og husk: farsdag er den 13. november!). Dette er nemlig produkter som alle trenger/bruker. Settene består av:

 

Produktpakke 1:

Milk & Honey Gold softening Liquid Hand Soap
+
Milk & Honey Gold moisturising Hand Cream

 

 

Produktpakke 2 (for ham):

North for Men Recharge Shaving Gel
+
North for Men Recharge Hair & Body Wash
+
North for Men Recharge Energy Boost Face Gel

 
Trenger du hjelp med bestillingen, kan du enten kontakte meg eller se min bestillingsguide her.
[Read more…]

Rens huden som en proff med SkinPro

Rens huden som en proff med SkinPro

Mange har lagt sin elsk på den motoriserte børsten SkinPro Cleansing System etter at Oriflame lanserte den tidligere i år – og jeg er en av dem!

Denne børsten må bare prøves! <3
Jeg har laget en liten video-demonstrasjon – se den nederst i innlegget. Først litt produktinformasjon:

SkinPro Cleansing System er batteridreven, og den slår seg automatisk av etter 1 minutt. Den roterer med 2 valgfrie hastigheter, og den fås med 2 forskjellige børstehoder.

Den mykeste av børstene, som følger med maskinen, er for daglig rengjøring av normal/sensitiv hud. Det andre børstehodet, hvor børsten er litt stivere og enda mer dyptrensende, selges separat ved siden av – 2 stk. for kr 169,-.

SkinPro Cleansing System har en ordinær pris på kr 619,- (medlemspris fra kr 433,30 [?]). Det er mye rimeligere enn andre, sammenlignbare, motoriserte rensebørster på markedet.

Kjøp den i min Oriflame Beauty Store.

Dette følger med i pakken:

 • 1 renseapparat
 • 1 børstehode for normal/sensitiv hud
 • 1 beskyttelsesdeksel for børstehode
 • 1 bordstativ
 • 1 reiseveske i polyester
 • 2 AA-batterier
 • Bruksanvisning

[Read more…]

Altfor mange begår den STORE hud-tabben

Altfor mange begår den STORE hud-tabben

Pure Skin Face Wash
Hva er det dummeste man kan gjøre hvis man ønsker å ha en sunn og frisk hud?

Hudterapeuter og -leger er ikke i tvil:

– Skal du ta vare på huden din, er det EN ting du aldri bør droppe. Den største tabben du kan begå hvis du ønsker å ha en sunn og frisk hud, er å ikke rense huden.

(Kilde: Derfor bør du rense huden både morgen og kveld)

En spørreundersøkelse som Oriflame utførte nylig, avslører at mer enn hver femte person sover med sminke om natten!   :-o   (Mer om undersøkelsen lengre nede i dette innlegget.)

Overlege Michael Zangani ved Hudavdelingen på Rikshospitalet og Akademiklinikken uttaler:

– Rens av huden bør være like vanlig som å pusse tennene både morgen og kveld.

Både morgen og kveld, altså? Hvorfor er det så viktig, egentlig?

Hudterapeut Ann Kristin Stokke forklarer:

– Huden er et utskillelsesorgan, og den kvitter seg kontinuerlig med døde hudceller, talg, svette og avfallstoffer. Dette gjelder ikke minst om natten, da regenererings-prosessen som skjer når vi sover, bidrar til at avfallstoffer skilles ut.

Ecollagen hudpleiesett
Det er altså ikke tilstrekkelig å rense huden bare om kvelden, hvis du trodde det. Hudlege Zangani legger til at talg – som huden produserer mye av i løpet av natten – er hudens fiende nummer to (nest etter UV-stråling) og at det derfor er viktig å rense huden hver morgen.

 
Hudterapeutene understreker også at det ikke er vilkårlig hvilke produkter man velger.
Som de sier:

– Det er viktig å finne en rens som er tilpasset hudens behov og tilstand.

Her kan du finne de rette produktene for din hud >>

Time Reversing hudpleiesettDu kan ha verdens beste krem, men renser du ikke huden, vil du ikke få så mye ut av kremen.

Spørreundersøkelsen jeg nevnte til å begynne med, lød "Hvordan ser din hudpleierutine ut?". Her er hva folk svarte:

45.8 % svarte: Jeg er nøye med hvilke produkter jeg bruker og når.
20.8 % svarte: Jeg sover ofte med makeup og rengjør i stedet huden om morgenen.
16.7 % svarte: Min hudpleierutine varierer fra dag til dag.
16.7 % svarte: Jeg legger ned så lite tid som mulig.
8.3 % svarte: Jeg bruker bare såpe og vann.
4.2 % svarte: Annet

SkinPro System - katalog 12/2015

TIPS! Den elektriske SkinPro-børsten fra Oriflame er nedsatt til kun kr. 399,- i katalog 12 (t.o.m. 1. september)!

[Read more…]

Heller parabener enn MI

Heller parabener enn MI

I disse MI-tider kan det være aktuelt å minne om at ingen av Oriflame sine produkter innehar methylisothiazolinon.

Methylisothiazolinon (MI) er et konserveringsmiddel som blir brukt i industri, kosmetikk og husholdningsprodukter for å holde bakterier og andre mikroorganismer vekk. Stoffet har imidlertid vist seg å være svært allergifremkallende.

Hva gjelder konserveringsmidler i Oriflame sine produkter, forteller Oriflame:

Vi bruker parabener (ethyl, methyl og propyl) som kan klassifiseres som "naturidentiske konserveringsmidler" i våre produkter, blant annet i hudpleieprodukter. Parabener er en gruppe av ingredienser mye brukt som konserveringsmiddel i kosmetikkbransjen i mer enn 70 år. Vi har brukt dem siden selskapet ble stiftet i 1967.

Selv om parabener generelt har en lang historie med trygg bruk og er godkjent for bruk i kosmetikkprodukter globalt, har det vekket bekymringer om sikkerheten av spesielle parabener (butyl og isobutyl) i forhold til spesifikke uønskede hormoneffekter. Under de seneste årene har kosmetikkindustrien levert dokumentasjon for å bevise sikkerheten av alle viktige parabener og isomerer.

I tråd med Oriflame strenge policy for forbrukernes sikkerhet, og vår bevissthet om forbrukernes bekymringer, har vi avviklet "høy risiko" -parabener isopropyl, butyl -og isobutyl. Men vi er overbevist om sikkerheten av etanol, metanol, og propylparaben, og vil fortsette å bruke disse konserveringsmidlene i den fremtidige utviklingen fordi de gir de sikreste og mest effektive konserveringsmetodene, mens vi kontinuerlig undersøker alternative konserveringssystemer.

Oriflame Sun Zone

Solkrem er viktig! (Klikk på bildet og les hvorfor.)

En rekke forskjellige solkremer fikk nylig strykkarakter av Forbrukerrådet, blant annet fordi de inneholder ethylparaben og methylparaben. Heldigvis har noen tatt til orde mot den vurderingen: I sitt innlegg Det er Forbrukerrådets advarsler som er farlige, ikke solkremen. Smør i vei! viser farmasøyt Marthe Gaarder til fakta om trygge ingredienser og påpeker viktigheten av å bruke solkrem.
[Read more…]

Hvorfor jeg maser om solkrem

Hvorfor jeg maser om solkrem

Tro meg – med solkrem blir du fortsatt brun. Det du går glipp av ved å bruke solkrem, er en brent og skadet hud som eldes altfor tidlig.

Se også: Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

Er du klar over hvor viktig solfaktor er? Her er en kort video som forklarer det enkelt:

Solkremene fra Oriflame beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, så du kan føle deg trygg på at de gjør jobben. De er dessuten vannavstøtende samt pleiende og nærende på samme tid. E-vitamin, solsikkeolje og Aloe Vera er tre av de aktive ingrediensene. Har du ennå ikke prøvd Oriflames solkremer, så anbefaler jeg varmt at du gjør det dette året. De er herlige både i duft og konsistens, og de er drøye i bruk. Sun Zone-serien dekker behovet til både liten og stor.

Sun Zone – Oriflame
Mitt oriTips!
I gjeldende katalog, som varer t.o.m. 19. mai,
finner du et tilbud på solkremene
på side 30–33
:-)

For en snarvei til Sun Zone-produktene i Oriflame Beauty Store – trykk på bildet under.
sun zone
[Read more…]

Ta steget fra Jobbsøker til å bli Din Egen Arbeidsgiver

Ta steget fra Jobbsøker til å bli Din Egen Arbeidsgiver

At et friskt, oppegående menneske i starten av 30-åra ikke skal få bidra mer enn hva Bente Pernilla gjør i samfunnet, er "for gæli", som hun selv uttrykker det. Og det kan jeg godt forstå at hun føler. Men er det dermed sagt at det å finne seg en jobb må være så vanskelig?

Det var i forrige uke Bente la ut en "jobbsøknad" på bloggen sin. Bloggposten er senere blitt omtalt av både NRK og TV2. Hun har også fått endel kommentarer fra lesere, hvorav mange forteller at de er i samme situasjon som henne: De er utdannede eller kvalifiserte til litt av hvert, og de har søkt på mange stillinger, men de får bare ikke jobb.

Blir man stående i stampe på den måten, burde man kanskje begynne å tenke litt nytt. Det er tross alt ikke tvingende nødvendig å gå rundt som arbeidsledig helt til noen en vakker dag måtte finne det for godt å ansette en, liksom. Det går også an å starte noe for seg selv.

Konsulent ringer

Oriflame, med sin unike forretningsmodell (som ble endret og fornyet i 2014), gjør det mulig å jobbe og tjene penger samtidig som du er din egen arbeidsgiver – eller sjef, om du vil.

Hvis du er i samme situasjon som Bente Jobbsøker – d.v.s. du liker å omgås mennesker, trenger ekstra inntekt og er innstilt på å lære noe nytt – da skal du vite at:

 • du kan jobbe når du vil
 • du kan jobbe hvor mye (eller lite) du selv ønsker
 • du kan starte I DAG og heve din første "lønnssjekk" (les fortjeneste) allerede til uka

 
peke-katalogSom uavhengig Oriflame-konsulent kreves ingen spesielle kvalifikasjoner (utover at de to egenskapene åpen for å lære noe nytt og like å omgås mennesker bør være tilstede).

Du trenger heller

 • ingen startkapital
 • ingen investering

Ergo løper du ingen risiko for økonomisk tap.

Vil du vite mer om jobbmuligheten Oriflame tilbyr, så sjekk denne siden:

 
Der finner du svar på alt du måtte lure på – og mer.
[Read more…]

11 forslag til Prosjekt Skjønnhet 2015

11 forslag til Prosjekt Skjønnhet 2015

Godt Nytt År, mine vakre lesere! :-) I anledning det nye året har Oriflame utformet noen skjønnhetsforsetter for oss. Her har de formulert i alt 10 slike forsetter. Ti blir gjerne litt mange kjepphester å ha på en gang, men betrakt dem som FORSLAG til nyttårsforsett, så har vi faktisk endel gode tips her, synes jeg.

Velkommen til Prosjekt Skjønnhet 2015, liksom. Er du med?? :-D

La oss se på de 10 skjønnhetsforsettene, ett for ett. (NB! Jeg har forresten tilføyd et ekstra punkt på listen, som jeg syntes måtte være med – det kommer helt til slutt. ;-)

1Vask alltid bort sminken før du går og legger deg, uansett hvor trøtt du er. (Dette forebygger tette porer og generell irritasjon i ansiktet).

Viktig punkt. Kanskje er du allerede flink med å fjerne sminken om kvelden? Hvis ikke, kan dette være et godt forsett for det nye året. [Read more…]

Oriflames arbeid mot dyreforsøk bærer frukt

Oriflames arbeid mot dyreforsøk bærer frukt

Kina har lenge vært blant verstingene når det kommer til dyretesting. På et tidspunkt vedtok kinesiske myndigheter en lovbestemmelse om at alle kosmetiske produkter skal testes på dyr. Internasjonale kosmetikkselskap som ville inn på det kinesiske markedet, måtte dermed forholde seg til dette påbudet.

Mange kosmetikkselskap har valgt å etablere seg i Kina. Andre har ikke gjort det. Oriflame er blant de førstnevnte og opprettet sin virksomhet der for noen år siden. Dette har ført til noen reaksjoner blant brukere av Oriflames produkter. Oriflame har jo helt fra oppstarten i 1967 vært prinsipielt imot dyreforsøk. Hvordan kan det standpunktet være forenlig med å drive virksomhet i et land hvor en vet at de tester produktene på dyr?

Noen har rettet dette spørsmålet direkte til Oriflame. Som Tonje Helen, for eksempel. Oriflame har besvart flere slike henvendelser de senere årene. Deres syn på saken kan man også lese i Oriflames retningslinjer gjeldende dyreforsøk (her).

markert tekst i retningslinjer ang. dyreforsøkSlik det fremgår av disse retningslinjene – og som jeg her har markert med gult i teksten – støtter Oriflame arbeid for å få endret lokale lover som den i Kina, og de prøver å påvirke myndighetene til å akseptere en mer etisk standard.

Nå kan det faktisk se ut som om dette arbeidet har begynt å bære frukt. Kina har nemlig omsider fjernet lovbestemmelsen som påbød dyretesting av kosmetiske produkter. Det er godt nytt for tusenvis av dyr!

Oriflame har ikke vært alene om å øve press på kinesiske myndigheter, men de har ihvertfall tatt aktivt del i denne prosessen. Fremfor å forholde seg passivt fordømmende, stå utenfor og boikotte Kina, har Oriflame altså valgt å være en del av løsningen på problemet. Det synes jeg det står respekt av.
[Read more…]

Forskjellen mellom BB og CC cream

Forskjellen mellom BB og CC cream

inneholder annonselenker
Uttrykket "det finnes noe for alle" kommer godt med når vi snakker om BB og CC Cream, men hva er egentlig forskjellen på disse?

 
BB"Beauty Balm" eller "Blemish Balm" er opprinnelig fra Asia
og har vært på markedet siden 80-tallet. I Norden gjorde
produktet entré først i 2012. BB Cream inneholder nærende
og fuktighetsgivende ingredienser og har ofte høy UV-
beskyttelse. Den inneholder også mer pigment enn en farget dagkrem og gir dermed
bedre dekning. Med andre ord er BB Cream en pleiende fuktighetskrem, solfaktor og
foundation i ett. Oriflame lanserte sin første Skin Dream BB Cream SPF 30 (bildet)
i 2013.
Redigert: Sommeren 2015 ble denne erstattet med The ONE BB Cream SPF 30 som fås i nyansene Fair, Light og Medium.
 

 
CC"Colour Correcting". Dette er en fargekorrigerende krem som bidrar til å jevne ut hudtonen og i mange tilfeller også hudoverflaten. Med sine spesielle pigmenter tryller den bort rødhet og gustenhet, mens den samtidig har en utjevnende primer-effekt som reduserer synligheten av porer og fine linjer. CC-kremen er mer dekkende enn BB-kremen og har en lettere konsistens. Høsten 2014 lanserte Oriflame Optimals Even Out CC Face Cream SPF 20 (i nyansene Light og Medium) og Giordani Gold CC Cream SPF 35 (i nyansene Light og Natural).
Giordani Gold CC Cream og Optimals Even Out CC Face Cream [Read more…]

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Jeg trives som blondine, så mitt lysebrun-mørkeblonde hår må stripes cirka hver 12. uke (ihvertfall etterveksten). All blekingen gjør at håret mitt har en mye tørrere konsistens enn det normalt ville hatt. Bleket hår er da også skadet hår ifølge frisører.

Tidligere drev jeg og kjøpte dyre hårpleieprodukter hos frisøren. De var gode, for all del, men en sjampoflaske, en balsam og en tube med hårkur kostet meg over 1000 kroner. Siden den gang har jeg gått over til å bruke Oriflames nye og forbedrede hårpleieseie HairX.

HairX Restore Therapy-serienEgentlig var jeg litt spent første gangen jeg skulle prøve den nye sjampoen og balsamen for tørt og skadet hår, for sant å si ble jeg aldri helt fortrolig med de produktene som disse skulle erstatte. Den gamle Repair Therapy-serien gjorde rett og slett ikke så mye for mitt hår.

Desto mer gledelig var det derfor å oppleve virkningen av nye HairX Restore Therapy shampoo og conditioner. Dette ble noe helt annet, det merket jeg med en gang! Håret kjennes mer pleiet og ivaretatt, og det er mye lettere å børste det ut, da det ikke lengre floker seg så mye. Hurra!

Hva det er som gjør det, vet ikke jeg, men kanskje skyldes det arganoljen? Restore Therapy-serien er nemlig tilsatt arganolje:

Restore Therapy Shampoo, Restore Therapy Conditioner og Restore Therapy Mask – alle er beriket med essensielle hårfetter som arganolje, som bidrar til å forbedre hårfibrene, nærer og styrker hårstrukturen samtidig som repareringsterapien inneholder et kompleks av silikon for å beskytte hårstrukturen fra splittede tupper og ytterligere skade på hårstråene.

(hentet fra Skjønnhet begynner med et perfekt hår! – nov. 2013)

Dessuten har de en alldeles herlig duft, det må jeg legge til!

Til nå har jeg bare brukt sjampoen og balsamen, men jeg kommer til å bestille hårkuren Restore Therapy Hair Mask også, for å gi håret litt ekstra pleie en gang iblant. Hvor ofte bør en egentlig bruke hårkur – for eksempel på stripet/bleket hår som mitt? Noen som vet? Jeg er kanskje ikke flink nok – har pleid å ta i hårkur sånn en gang i måneden (eller sjeldnere). :-/

Basert på min erfaring så langt kan jeg ihvertfall VARMT ANBEFALE sjampoen og conditioneren til tørt eller skadet/bleket hår som mitt. Det vil heller ikke overraske meg dersom hårkuren Hair Mask vil vise seg å være like bra, den også. Men det må jeg nesten få komme tilbake til når jeg har fått prøvd den.

P.S. Hvis DU har prøvd Restore Therapy Hair Mask, så håper jeg du vil dele din vurdering i kommentarfeltet!

Produktene kan bestilles fra Oriflame Beauty Store – her er noen snarveier:

Hele hårpleieserien for tørt/skadet hår: HairX Restore Therapy

HairX Restore Therapy Shampoo
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Shampoo
kr. 109,- 1

HairX Restore Therapy Conditioner
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Conditioner
kr. 109,-

HairX Restore Therapy Hair Mask
8 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Hair Mask
kr. 125,-

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
10 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
kr. 169,-

 
Det fjerde produktet i serien er Split Ends Serum. Her er hva Oriflame sier om produktet:

Hvordan fungerer Split Ends Serum? Når man påfører det på hårtuppene gir det en kontinuerlig og beskyttende dekning som bidrar til å hindre ytterligere skade på håret.

For andre hårtyper:

[Read more…]

 1. NB! Spesialtilbud på stor Jumbo-flaske (400 ml) kr. 89,- t.o.m. 10. juni 2014 – se tilbudet i katalog 8 []