Lagertømming med stort utsalg i egen flyer

Lagertømming med stort utsalg i egen flyer

Oriflame-katalog 12/2015
Sist onsdag lanserte Oriflame katalog 12, med mange flotte tilbud samt en håndfull spennende nyheter.

Samtidig skal Oriflame tømme et produktlager, så de kjører nå et stort lagerutsalg i samme katalogperiode (som varer t.o.m. 1. september).

 
tilbudsflyer-P12-2015Denne tilleggsflyeren følger derfor med katalog 12.

Klikk på bildet av flyeren, så finner du mange supertilbud på utgående produkter – med opptil 60 % prisavslag.

Her må man ikke nøle, for alt selges unna "SÅ LENGE LAGERET REKKER", står det på flyeren.

NB! Hvis du er medlem, har du også her en ekstra fordel ved at du kan legge disse flyer-tilbudene på venteordre. Det betyr at Oriflame vil reservere de ønskede produktene for deg, frem til du sender en vanlig bestilling (eller til senest 1. september, når katalogperiode 12 slutter) – da vil venteordren bli pakket og sendt sammen med resten. På den måten kan du sikre deg dine favoritter tidlig, før lageret går tomt. :-)

Er du ikke medlem? Meld deg inn nå – fyll ut registreringsskjema her.

[Read more…]

Ta steget fra Jobbsøker til å bli Din Egen Arbeidsgiver

Ta steget fra Jobbsøker til å bli Din Egen Arbeidsgiver

At et friskt, oppegående menneske i starten av 30-åra ikke skal få bidra mer enn hva Bente Pernilla gjør i samfunnet, er "for gæli", som hun selv uttrykker det. Og det kan jeg godt forstå at hun føler. Men er det dermed sagt at det å finne seg en jobb må være så vanskelig?

Det var i forrige uke Bente la ut en "jobbsøknad" på bloggen sin. Bloggposten er senere blitt omtalt av både NRK og TV2. Hun har også fått endel kommentarer fra lesere, hvorav mange forteller at de er i samme situasjon som henne: De er utdannede eller kvalifiserte til litt av hvert, og de har søkt på mange stillinger, men de får bare ikke jobb.

Blir man stående i stampe på den måten, burde man kanskje begynne å tenke litt nytt. Det er tross alt ikke tvingende nødvendig å gå rundt som arbeidsledig helt til noen en vakker dag måtte finne det for godt å ansette en, liksom. Det går også an å starte noe for seg selv.

Konsulent ringer

Oriflame, med sin unike forretningsmodell (som ble endret og fornyet i 2014), gjør det mulig å jobbe og tjene penger samtidig som du er din egen arbeidsgiver – eller sjef, om du vil.

Hvis du er i samme situasjon som Bente Jobbsøker – d.v.s. du liker å omgås mennesker, trenger ekstra inntekt og er innstilt på å lære noe nytt – da skal du vite at:

  • du kan jobbe når du vil
  • du kan jobbe hvor mye (eller lite) du selv ønsker
  • du kan starte I DAG og heve din første "lønnssjekk" (les fortjeneste) allerede til uka

 
peke-katalogSom uavhengig Oriflame-konsulent kreves ingen spesielle kvalifikasjoner (utover at de to egenskapene åpen for å lære noe nytt og like å omgås mennesker bør være tilstede).

Du trenger heller

  • ingen startkapital
  • ingen investering

Ergo løper du ingen risiko for økonomisk tap.

Vil du vite mer om jobbmuligheten Oriflame tilbyr, så sjekk denne siden:

 
Der finner du svar på alt du måtte lure på – og mer.
[Read more…]

11 forslag til Prosjekt Skjønnhet 2015

11 forslag til Prosjekt Skjønnhet 2015

Godt Nytt År, mine vakre lesere! :-) I anledning det nye året har Oriflame utformet noen skjønnhetsforsetter for oss. Her har de formulert i alt 10 slike forsetter. Ti blir gjerne litt mange kjepphester å ha på en gang, men betrakt dem som FORSLAG til nyttårsforsett, så har vi faktisk endel gode tips her, synes jeg.

Velkommen til Prosjekt Skjønnhet 2015, liksom. Er du med?? :-D

La oss se på de 10 skjønnhetsforsettene, ett for ett. (NB! Jeg har forresten tilføyd et ekstra punkt på listen, som jeg syntes måtte være med – det kommer helt til slutt. ;-)

1Vask alltid bort sminken før du går og legger deg, uansett hvor trøtt du er. (Dette forebygger tette porer og generell irritasjon i ansiktet).

Viktig punkt. Kanskje er du allerede flink med å fjerne sminken om kvelden? Hvis ikke, kan dette være et godt forsett for det nye året. [Read more…]

Finn frem i produktjungelen med oriTips

Finn frem i produktjungelen med oriTips

Det kan ofte være vrient å finne et produkt man søker. Flere har gitt uttrykk for at det er vanskelig å manøvrere seg frem inne på Oriflames nettside. Også jeg har funnet det problematisk til tider. Søkefunksjonen der inne fungerer per i dag langt fra optimalt, og den gir dessverre helt feil søkeresultat iblant. Derfor bestemte jeg meg for å lage et hjelpemiddel til å kunne finne frem i produktjungelen:

ProduktlisteEn komplett liste over alle Oriflames produkter – med både artikkelnummer og lenke til hvert produkts side på oriflame.no.

Det har vært en stor og krevende jobb å skrive ned de mer enn 600 produktene jeg fant, på en oversiktlig måte, men nå er listen ferdig!

Forhåpentligvis vil den kunne bli et nyttig verktøy for flere enn meg.

En permanent snarvei til listen

vil heretter sitte på den brune menylinjen helt øverst! Scroll opp og klikk på 'PRODUKTLISTE'
(fant du den? ;-)

Slik bruker du produktlisten

  • Produktlisten er inndelt i 14 seksjoner (etter bruksområde). En startmeny med 14 snarveier lar deg raskt og enkelt hoppe ned til den seksjonen du ønsker å sjekke ut (for eksempel Fotpleie).
  • For å komme tilbake til startmenyen kan du klikke på en av tekstlenkene som ser sånn ut:  [Til toppen]
  • Søker du etter et bestemt produkt som du kjenner navnet (eller artikkelnummeret) på, er dette den raskeste måten å finne det på:
    [Read more…]
Oriflames arbeid mot dyreforsøk bærer frukt

Oriflames arbeid mot dyreforsøk bærer frukt

Kina har lenge vært blant verstingene når det kommer til dyretesting. På et tidspunkt vedtok kinesiske myndigheter en lovbestemmelse om at alle kosmetiske produkter skal testes på dyr. Internasjonale kosmetikkselskap som ville inn på det kinesiske markedet, måtte dermed forholde seg til dette påbudet.

Mange kosmetikkselskap har valgt å etablere seg i Kina. Andre har ikke gjort det. Oriflame er blant de førstnevnte og opprettet sin virksomhet der for noen år siden. Dette har ført til noen reaksjoner blant brukere av Oriflames produkter. Oriflame har jo helt fra oppstarten i 1967 vært prinsipielt imot dyreforsøk. Hvordan kan det standpunktet være forenlig med å drive virksomhet i et land hvor en vet at de tester produktene på dyr?

Noen har rettet dette spørsmålet direkte til Oriflame. Som Tonje Helen, for eksempel. Oriflame har besvart flere slike henvendelser de senere årene. Deres syn på saken kan man også lese i Oriflames retningslinjer gjeldende dyreforsøk (her).

markert tekst i retningslinjer ang. dyreforsøkSlik det fremgår av disse retningslinjene – og som jeg her har markert med gult i teksten – støtter Oriflame arbeid for å få endret lokale lover som den i Kina, og de prøver å påvirke myndighetene til å akseptere en mer etisk standard.

Nå kan det faktisk se ut som om dette arbeidet har begynt å bære frukt. Kina har nemlig omsider fjernet lovbestemmelsen som påbød dyretesting av kosmetiske produkter. Det er godt nytt for tusenvis av dyr!

Oriflame har ikke vært alene om å øve press på kinesiske myndigheter, men de har ihvertfall tatt aktivt del i denne prosessen. Fremfor å forholde seg passivt fordømmende, stå utenfor og boikotte Kina, har Oriflame altså valgt å være en del av løsningen på problemet. Det synes jeg det står respekt av.
[Read more…]

Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Reidun ville bestille en body cream av meg. Kremen var da tilfeldigvis nedsatt til halv pris, så hun bestilte like godt to bokser. Nå bor Reidun milevis fra Stavanger, så jeg måtte sende kremene til henne med Posten.
Nature Secrets Moisturising Body Cream with Aloe Vera & Watermelon
Jeg visste at portoen ville bli dyr for Reidun da hver kremboks inneholder 200 ml og veier 240 gram. Med to bokser + en produktkatalog (som Reidun ønsket medsendt) ville postpakken veie rundt 600 gram. Sendt som Norgespakke ville frakten da komme på 150,- kroner – en uforholdsmessig høy tilleggskostnad, ettersom kremene i seg selv bare kostet kr. 98,-.

Reidun var imidlertid smart og lot seg verve som medlem i Oriflame da jeg satte opp dette regnestykket for henne:

regnestykke

P.S. Her glemte jeg faktisk å ta med ekspedisjonsgebyr til konsulenten i første del av regnestykket, så den øverste summen er egentlig litt for lav. Allikevel ser vi at Reidun kom billigere ut av det ved å bli medlem – selv til tross for innmeldingsavgiften.

Og det beste av alt: [Read more…]

8 luker gjenstår, og katalog 1 er her

8 luker gjenstår, og katalog 1 er her

Husk at Oriflame sin Nyttårskalender varer ut året, altså ikke bare til julaften slik som advents- eller julekalendere.

Oriflames NyttårskalenderI hele desember—31 dager til ende—tilbyr Oriflame et supertilbud.

Hva som skjuler seg bak dagens luke kan du sjekke HER.

Det fine er at du kan legge hvert av kalendertilbudene på venteordre. Da vil Oriflame vente med å sende deg produktet, og du sparer endel porto-/fraktomkostninger – ihvertfall hvis du vil bestille flere ting etterhvert, for eksempel flere kalender-tilbud. Tross alt er det fortsatt 8 luker igjen, så det er lurt å velge venteordre nå.

P.S. Anledningen til å legge ting på venteordre gjelder bare hvis du er medlem.

Katalog 1/2014Ellers er katalog nr. 1/2014 kommet, med en masse flotte tilbud også der!

Av nyheter er nok proteinbarene Natural Balance Bars den mest nevneverdige. Med høyt innhold av protein og fiber, lav GI (glykemisk indeks) og uten kunstige tilsetningsstoffer, kommer de i to ulike smaker: Superbær og [Read more…]

Og den heldige er …

Og den heldige er …

Da er det tid for å trekke vinneren av en krukke Tender Care! Det var ikke mange som fant veien hit til denne giveaway-en. Kun to personer er med i trekningen.

Jeg hadde håpet at flere ville melde seg på, men bloggen er jo relativt fersk ennå, så deltakelsen vil forhåpentligvis bli større neste gang. Giveaway er alltid gøy, så jeg kommer nok til å legge ut flere slike. :-)

Men denne trekningen står mellom Bjørn og Vidar!

Planen var jo å trekke én vinner, men vet dere hva? [Read more…]

Miljø- og dyrevennlige produkter

Miljø- og dyrevennlige produkter

Jeg har inntrykk av at stadig flere har et bevisst forhold til hva hudpleie- og kosmetikkprodukter består av og hvordan de blir produsert. Dagens forbruker ser ut til å være opptatt av miljø- og dyrevern i større grad enn før, og stiller krav om at produktene skal være både dyrevennlige og produsert med tanke på miljøet. Det er flott.

Som konsulent for Oriflame gjennom 21 år er jeg stolt av å kunne fortelle at Oriflame alltid har hatt en bevisst policy når det kommer til både miljø og dyretesting.

Symboler miljø- og dyrevennlig

Oriflame har aldri testet eller bestilt testing av kosmetiske ingredienser på dyr. I stedet benytter de frivillige forsøkspersoner.

Oriflames hudpleieprodukter er basert på ingredienser fra naturen, så dette er naturprodukter. Produktinnpakningene er dessuten resirkulerbare og minimaliserte for å minske mengden avfall.

Mer info om Oriflames globale engasjement kan du lese på denne siden:

Bærekraftighet – Oriflame (åpnes i ny fane).

Om oriTips

Om oriTips

Velkommen til oriTips.net – mine Oriflame-tips på nett!

Her deler jeg informasjon, anbefalinger og tips om Oriflame-produkter, periodiske tilbud og rabattkoder fra Oriflame, og jeg gir dessuten veiledning om netthandel, gratisprodukter, lojalitetspoeng og medlemsskap hos Oriflame. Dette er tips som jeg tror mange vil kunne dra nytte av, og som jeg derfor velger å dele.

Her tar jeg ikke imot bestillinger av Oriflame-produkter. Jeg tipser, veileder og informerer om mulighetene med Oriflame, men oriTips.net er ikke en arena for salg og kjøp. For produktbestillinger henviser jeg til min Oriflame Beauty Store.

På menylinjen helt øverst vil du finne noen snarveier til mer informasjon, både om bestilling av Oriflame-produkter, hvordan du gjør en smart og mest mulig lønnsom handel m.m.. Der finner du også snarvei til en oversiktlig produktliste, hvor hele det norske produktutvalget til Oriflame står oppført.

Lurer du på hvem jeg er, kan du lese mer om meg her.

Det fine med blogg synes jeg er det sosiale aspektet i og med at også leserne kan delta på siden. Derfor, hvis du har spørsmål, forslag eller andre innspill, er du herved invitert til å benytte kommentarfeltene. :-)

Og apropos sosiale medier: oriTips har også en Facebook-side (som nå heter HudOasen): facebook.com/HudOasen. Ved å 'LIKE' siden blir du holdt jevnlig oppdatert om nye tips herfra.

Jeg kan allerede nå røpe at jeg snart kommer til å gi bort et produkt, og – litt avhengig av responsen – kanskje arrangere en og annen konkurranse her inne, da selvsagt med Oriflame-produkter som premie. :-)

Er DU kjent med Oriflame fra før?