Rens huden som en proff med SkinPro

Rens huden som en proff med SkinPro

Mange har lagt sin elsk på den motoriserte børsten SkinPro Cleansing System etter at Oriflame lanserte den tidligere i år – og jeg er en av dem!

Denne børsten må bare prøves! <3
Jeg har laget en liten video-demonstrasjon – se den nederst i innlegget. Først litt produktinformasjon:

SkinPro Cleansing System er batteridreven, og den slår seg automatisk av etter 1 minutt. Den roterer med 2 valgfrie hastigheter, og den fås med 2 forskjellige børstehoder.

Den mykeste av børstene, som følger med maskinen, er for daglig rengjøring av normal/sensitiv hud. Det andre børstehodet, hvor børsten er litt stivere og enda mer dyptrensende, selges separat ved siden av – 2 stk. for kr 169,-.

SkinPro Cleansing System har en ordinær pris på kr 619,- (medlemspris fra kr 433,30 [?]). Det er mye rimeligere enn andre, sammenlignbare, motoriserte rensebørster på markedet.

Kjøp den i min Oriflame Beauty Store.

Dette følger med i pakken:

  • 1 renseapparat
  • 1 børstehode for normal/sensitiv hud
  • 1 beskyttelsesdeksel for børstehode
  • 1 bordstativ
  • 1 reiseveske i polyester
  • 2 AA-batterier
  • Bruksanvisning

[Read more…]

Farvel, ansiktshår!

Farvel, ansiktshår!

Er du som meg og sliter med uønsket hårvekst i ansiktet? Det har jeg gjort lenge. Veldig plagsomt har det også vært. Se bare – for drøyt 5 år siden postet jeg dette hjertesukket på Twitter:

tweet om napping av ansiktshår

Ikke før nå nylig har jeg funnet et godt alternativ til pinsetten. Og du verden, for en lettelse!

Produktet er testet og godkjent av meg. Mine damer og herrer: TA-DAAAAAAA!:

(annonselenke)Silk Beauty Hair Removal Facial Wax Strips - Oriflame Beauty Store
Silk Beauty Hair Removal Facial Wax Strips!

9 P
Beauty Rewards

 
 
 
Dette produktet seiler rett inn blant mine favoritter. Faktum er at jeg er imponert av disse stripsene – både av hvor skånsomme og hvor effektive de er på én gang.

Huden ble ikke mye rød, bare litt rødflammet helt til å begynne med. Men den rødheten forsvant samme dag, og jeg satt igjen med en babyglatt hake og kjeveparti. Hurra!

Esken inneholder 20 fuktighetsgivende voksremser og 4 lindrende våtservietter med naturlig bivoks, silkeproteiner, nattlysolje og Hair Minimising Complex. Remsene kan brukes flere ganger. Slik brukes de:
[Read more…]

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Jeg trives som blondine, så mitt lysebrun-mørkeblonde hår må stripes cirka hver 12. uke (ihvertfall etterveksten). All blekingen gjør at håret mitt har en mye tørrere konsistens enn det normalt ville hatt. Bleket hår er da også skadet hår ifølge frisører.

Tidligere drev jeg og kjøpte dyre hårpleieprodukter hos frisøren. De var gode, for all del, men en sjampoflaske, en balsam og en tube med hårkur kostet meg over 1000 kroner. Siden den gang har jeg gått over til å bruke Oriflames nye og forbedrede hårpleieseie HairX.

HairX Restore Therapy-serienEgentlig var jeg litt spent første gangen jeg skulle prøve den nye sjampoen og balsamen for tørt og skadet hår, for sant å si ble jeg aldri helt fortrolig med de produktene som disse skulle erstatte. Den gamle Repair Therapy-serien gjorde rett og slett ikke så mye for mitt hår.

Desto mer gledelig var det derfor å oppleve virkningen av nye HairX Restore Therapy shampoo og conditioner. Dette ble noe helt annet, det merket jeg med en gang! Håret kjennes mer pleiet og ivaretatt, og det er mye lettere å børste det ut, da det ikke lengre floker seg så mye. Hurra!

Hva det er som gjør det, vet ikke jeg, men kanskje skyldes det arganoljen? Restore Therapy-serien er nemlig tilsatt arganolje:

Restore Therapy Shampoo, Restore Therapy Conditioner og Restore Therapy Mask – alle er beriket med essensielle hårfetter som arganolje, som bidrar til å forbedre hårfibrene, nærer og styrker hårstrukturen samtidig som repareringsterapien inneholder et kompleks av silikon for å beskytte hårstrukturen fra splittede tupper og ytterligere skade på hårstråene.

(hentet fra Skjønnhet begynner med et perfekt hår! – nov. 2013)

Dessuten har de en alldeles herlig duft, det må jeg legge til!

Til nå har jeg bare brukt sjampoen og balsamen, men jeg kommer til å bestille hårkuren Restore Therapy Hair Mask også, for å gi håret litt ekstra pleie en gang iblant. Hvor ofte bør en egentlig bruke hårkur – for eksempel på stripet/bleket hår som mitt? Noen som vet? Jeg er kanskje ikke flink nok – har pleid å ta i hårkur sånn en gang i måneden (eller sjeldnere). :-/

Basert på min erfaring så langt kan jeg ihvertfall VARMT ANBEFALE sjampoen og conditioneren til tørt eller skadet/bleket hår som mitt. Det vil heller ikke overraske meg dersom hårkuren Hair Mask vil vise seg å være like bra, den også. Men det må jeg nesten få komme tilbake til når jeg har fått prøvd den.

P.S. Hvis DU har prøvd Restore Therapy Hair Mask, så håper jeg du vil dele din vurdering i kommentarfeltet!

Produktene kan bestilles fra Oriflame Beauty Store – her er noen snarveier:

Hele hårpleieserien for tørt/skadet hår: HairX Restore Therapy

HairX Restore Therapy Shampoo
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Shampoo
kr. 109,- 1

HairX Restore Therapy Conditioner
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Conditioner
kr. 109,-

HairX Restore Therapy Hair Mask
8 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Hair Mask
kr. 125,-

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
10 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
kr. 169,-

 
Det fjerde produktet i serien er Split Ends Serum. Her er hva Oriflame sier om produktet:

Hvordan fungerer Split Ends Serum? Når man påfører det på hårtuppene gir det en kontinuerlig og beskyttende dekning som bidrar til å hindre ytterligere skade på håret.

For andre hårtyper:

[Read more…]

  1. NB! Spesialtilbud på stor Jumbo-flaske (400 ml) kr. 89,- t.o.m. 10. juni 2014 – se tilbudet i katalog 8 []
Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

inneholder annonselenker
Folkens, vi skriver 5. april, og tiden er moden for å gå til innkjøp av årets solkremer! Påskesolen er skummel, og plutselig er sommeren her. Kremene du har liggende fra i fjor kan du bare kaste1. Solbeskyttelsesfaktoren er nemlig ikke ment til å holde seg intakt år etter år.

Husk derfor: Nytt år = ny solkrem. God solkrem er så viktig for helsa at vi ikke har råd til å ta sjanser og risikere noe.

Skal du til syden, så kjøp solkremene på forhånd og ta dem med i bagasjen. Styr for all del unna solkremer som selges i sjappene der nede, hvor tubene/flaskene står utstilt langs strandpromenaden og koker i varmen i ukevis! :-/

I år velger du solkremer fra Oriflame. Punktum, ferdig snakka. (Har du allerede prøvd Oriflames solkremer, så forstår du hvorfor jeg sier det. :-)
Sun Zone SPF 25 spray for kids
Dette er pålitelige og vannavstøtende kremer. De er pleiende såvel som fuktighetsgivende, og ikke minst er de drøye (noe som vel må tilskrives den—etter mitt skjønn—perfekte konsistensen).

I tillegg har de en utrolig behagelig duft.

Snarveier/lenker:
Alle solproduktene
og – hvis du trenger hjelp:
Min bestillingsguide

After Sun lotions

 
Husk; After Sun lotion er like viktig som solfaktor.

3-in-1 Rehydrating Soothing Milk After Sun
og
Intensive Balm Face and Body After Sun

inneholder begge Aloe Vera.

NB! After Sun påføres umiddelbart etter soling – altså FØR dusjen! Vent deretter en halv time før du dusjer, slik at lotionen rekker å få avkjølt og lindret den solvarme huden først. Påføres igjen etter dusjen for å gi huden rikelig med fuktighet og pleie.

P.S. Solkremene fås kjøpt til redusert pris til og med mandag 7. april 2014. Husk også "Hyttepakken" hvor Oriflame gir deg en gratis solkrem SPF 25 [Read more…]

  1. eller i høyden bruke som fuktighetskrem []
Herlig pleiende intimvask

Herlig pleiende intimvask

Jeg har prøvd forskjellige intimprodukter gjennom årene, men ingen kommer i nærheten av Oriflame sine når det gjelder kvalitet og komfort. Jeg har faktisk gledet meg til å blogge om Oriflames intimvask, for den er blant mine favorittprodukter! :-)

Feminelle Refreshing Intimate WashFlasken er på 300 ml og kommer med en praktisk pumpe. Denne står alltid på kanten av badekaret her hjemme.

Intimvasken er riktig PH-balansert og føles både pleiende og rengjørende på én gang. Du får den i to ulike dufter:

Feminelle Refreshing Intimate Wash med lotusblomst-ekstrakt
og
Feminelle Soothing Intimate Wash med søtmandelolje og beroligende peon

Det eneste jeg kunne satt fingeren på, er navnet Feminelle. De kunne godt ha kalt den noe annet, for dette er et produkt som med fordel kan brukes av både kvinner og menn, gutter og jenter.

4 P
Beauty Rewards
Ordinær pris er kr. 99,-, men i gjeldende periode (katalog 17) er disse nedsatt, så hvis du bestiller innen 18. desember får du dem for bare kr. 59,-1

Her kan du bestille dem: Intimpleie – Oriflame Beauty Store
[Read more…]

  1. kr. 50,15 for medlem. Les mer om medlemsfordeler her. []