Archives for oktober 2013

Video-hilsen med tips til nye webkunder

Video-hilsen med tips til nye webkunder

Her er en video-hilsen til dere fra meg :-)

Tipset som fremgår av videoen, er for deg som vil bli webkunde hos Oriflame:

Legg inn en bestilling på minst 100,- kr. innen 24. november 2013, så får du [Read more…]

Sminkefjerner – et MÅ HA-produkt

Sminkefjerner – et MÅ HA-produkt

La oss si det er kveld og snart leggetid. Du har gått rundt hele dagen passelig sminket (med blant annet Wonder Lash Mascara-en som du fikk gratis ;-). Nå er det tid for å fjerne sminken. Og det gjør du enkelt og effektivt med sminkefjerner fra Oriflame og bomullspads.

O.B. Waterproof Eye Make-up Remover (den blå) tar både vannfast og ikke-vannfast øyensminke. Den lilla – O.B. All-over Make-up Remover – tar resten av sminken i ansiktet.

4 P
Beauty Rewards
Ordinær pris for disse er kr. 119,-, men som bildet ovenfor viser – i katalogperiode 15 (som gjelder nå og t.o.m. 6. november) får du dem for bare kr. 69,- pr. stk.! 1

Mitt tips: Slå til nå og kjøp begge!

Her kan du bestille dem:
[Read more…]

  1. For medlemmer er prisen kr. 58,65 – les om medlemsfordeler HER. []
Til deg som blir medlem innen 6. nov.

Til deg som blir medlem innen 6. nov.

Oriflame har sendt ut en beskjed på e-post, som jeg bare må dele!

Alle som registrerer seg som medlem i perioden 17. oktober t.o.m. 6. november 2013 (katalog 15), kan benytte seg av følgende eksklusive tilbud:

Bestill produkter for minst 45 P 1 på din første ordre (senest 6. november), og

  • din registreringsavgift blir kr. 0,- (normalt kr. 100,-)
  • du får O.B. Wonder Lash Mascara GRATIS (verdi kr. 179,-)
    (se demo av mascaraen i videosnutten nedenfor)

279,- kroner spart, med andre ord. Det er såpass bra at jeg syntes jeg måtte tipse om det. Hvis du vurderer å melde deg inn, er altså NÅ et smart tidspunkt å gjøre det på! [Read more…]

  1. 45 P tilsvarer ca. 620,- kr. etter medlemsrabatt []
Gjør et kupp og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen samtidig

Gjør et kupp og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen samtidig

Verdien av Rosa Sløyfe-pakken6 P
Beauty Rewards
I forbindelse med kreftaksjonen har Oriflame satt sammen denne produktpakken som du kan kjøpe for bare 99,- kroner, hvorav 20,- går rett til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Tilbudet gjelder t.o.m. 6. november 2013.

De tre produktene har en verdi på kr. 407,-, så billigere enn dette blir det ikke.1 Pakkene selger da også som varmt hvetebrød denne måneden og har til nå bragt inn over 1,1 millioner kroner til kreftaksjonen! Ja, så godt har de solgt, at Oriflame er gått tom for kroppskremen du ser på bildet ovenfor. I stedet er det nå håndkremen i samme serie som følger med pakken.

Rosa Sløyfe-pakkenHer får du klassikeren Tender Care, den lille rosa krukken som [Read more…]

  1. Det vil si, som medlem får du selvsagt 15 % rabatt i tillegg, slik at du betaler bare kr. 84,15 for pakken! Les mer om medlemsfordeler HER. []
Miljø- og dyrevennlige produkter

Miljø- og dyrevennlige produkter

Jeg har inntrykk av at stadig flere har et bevisst forhold til hva hudpleie- og kosmetikkprodukter består av og hvordan de blir produsert. Dagens forbruker ser ut til å være opptatt av miljø- og dyrevern i større grad enn før, og stiller krav om at produktene skal være både dyrevennlige og produsert med tanke på miljøet. Det er flott.

Som konsulent for Oriflame gjennom 21 år er jeg stolt av å kunne fortelle at Oriflame alltid har hatt en bevisst policy når det kommer til både miljø og dyretesting.

Symboler miljø- og dyrevennlig

Oriflame har aldri testet eller bestilt testing av kosmetiske ingredienser på dyr. I stedet benytter de frivillige forsøkspersoner.

Oriflames hudpleieprodukter er basert på ingredienser fra naturen, så dette er naturprodukter. Produktinnpakningene er dessuten resirkulerbare og minimaliserte for å minske mengden avfall.

Mer info om Oriflames globale engasjement kan du lese på denne siden:

Bærekraftighet – Oriflame (åpnes i ny fane).

Om oriTips

Om oriTips

Velkommen til oriTips.net – mine Oriflame-tips på nett!

Her deler jeg informasjon, anbefalinger og tips om Oriflame-produkter, periodiske tilbud og rabattkoder fra Oriflame, og jeg gir dessuten veiledning om netthandel, gratisprodukter, lojalitetspoeng og medlemsskap hos Oriflame. Dette er tips som jeg tror mange vil kunne dra nytte av, og som jeg derfor velger å dele.

Her tar jeg ikke imot bestillinger av Oriflame-produkter. Jeg tipser, veileder og informerer om mulighetene med Oriflame, men oriTips.net er ikke en arena for salg og kjøp. For produktbestillinger henviser jeg til min Oriflame Beauty Store.

På menylinjen helt øverst vil du finne noen snarveier til mer informasjon, både om bestilling av Oriflame-produkter, hvordan du gjør en smart og mest mulig lønnsom handel m.m.. Der finner du også snarvei til en oversiktlig produktliste, hvor hele det norske produktutvalget til Oriflame står oppført.

Lurer du på hvem jeg er, kan du lese mer om meg her.

Det fine med blogg synes jeg er det sosiale aspektet i og med at også leserne kan delta på siden. Derfor, hvis du har spørsmål, forslag eller andre innspill, er du herved invitert til å benytte kommentarfeltene. :-)

Og apropos sosiale medier: oriTips har også en Facebook-side (som nå heter HudOasen): facebook.com/HudOasen. Ved å 'LIKE' siden blir du holdt jevnlig oppdatert om nye tips herfra.

Jeg kan allerede nå røpe at jeg snart kommer til å gi bort et produkt, og – litt avhengig av responsen – kanskje arrangere en og annen konkurranse her inne, da selvsagt med Oriflame-produkter som premie. :-)

Er DU kjent med Oriflame fra før?