Archives for mai 2014

Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Reidun ville bestille en body cream av meg. Kremen var da tilfeldigvis nedsatt til halv pris, så hun bestilte like godt to bokser. Nå bor Reidun milevis fra Stavanger, så jeg måtte sende kremene til henne med Posten.
Nature Secrets Moisturising Body Cream with Aloe Vera & Watermelon
Jeg visste at portoen ville bli dyr for Reidun da hver kremboks inneholder 200 ml og veier 240 gram. Med to bokser + en produktkatalog (som Reidun ønsket medsendt) ville postpakken veie rundt 600 gram. Sendt som Norgespakke ville frakten da komme på 150,- kroner – en uforholdsmessig høy tilleggskostnad, ettersom kremene i seg selv bare kostet kr. 98,-.

Reidun var imidlertid smart og lot seg verve som medlem i Oriflame da jeg satte opp dette regnestykket for henne:

regnestykke

P.S. Her glemte jeg faktisk å ta med ekspedisjonsgebyr til konsulenten i første del av regnestykket, så den øverste summen er egentlig litt for lav. Allikevel ser vi at Reidun kom billigere ut av det ved å bli medlem – selv til tross for innmeldingsavgiften.

Og det beste av alt: [Read more…]

Farvel, ansiktshår!

Farvel, ansiktshår!

Er du som meg og sliter med uønsket hårvekst i ansiktet? Det har jeg gjort lenge. Veldig plagsomt har det også vært. Se bare – for drøyt 5 år siden postet jeg dette hjertesukket på Twitter:

tweet om napping av ansiktshår

Ikke før nå nylig har jeg funnet et godt alternativ til pinsetten. Og du verden, for en lettelse!

Produktet er testet og godkjent av meg. Mine damer og herrer: TA-DAAAAAAA!:

(annonselenke)Silk Beauty Hair Removal Facial Wax Strips - Oriflame Beauty Store
Silk Beauty Hair Removal Facial Wax Strips!

9 P
Beauty Rewards

 
 
 
Dette produktet seiler rett inn blant mine favoritter. Faktum er at jeg er imponert av disse stripsene – både av hvor skånsomme og hvor effektive de er på én gang.

Huden ble ikke mye rød, bare litt rødflammet helt til å begynne med. Men den rødheten forsvant samme dag, og jeg satt igjen med en babyglatt hake og kjeveparti. Hurra!

Esken inneholder 20 fuktighetsgivende voksremser og 4 lindrende våtservietter med naturlig bivoks, silkeproteiner, nattlysolje og Hair Minimising Complex. Remsene kan brukes flere ganger. Slik brukes de:
[Read more…]

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Min nye favoritt-sjampo og balsam!

Jeg trives som blondine, så mitt lysebrun-mørkeblonde hår må stripes cirka hver 12. uke (ihvertfall etterveksten). All blekingen gjør at håret mitt har en mye tørrere konsistens enn det normalt ville hatt. Bleket hår er da også skadet hår ifølge frisører.

Tidligere drev jeg og kjøpte dyre hårpleieprodukter hos frisøren. De var gode, for all del, men en sjampoflaske, en balsam og en tube med hårkur kostet meg over 1000 kroner. Siden den gang har jeg gått over til å bruke Oriflames nye og forbedrede hårpleieseie HairX.

HairX Restore Therapy-serienEgentlig var jeg litt spent første gangen jeg skulle prøve den nye sjampoen og balsamen for tørt og skadet hår, for sant å si ble jeg aldri helt fortrolig med de produktene som disse skulle erstatte. Den gamle Repair Therapy-serien gjorde rett og slett ikke så mye for mitt hår.

Desto mer gledelig var det derfor å oppleve virkningen av nye HairX Restore Therapy shampoo og conditioner. Dette ble noe helt annet, det merket jeg med en gang! Håret kjennes mer pleiet og ivaretatt, og det er mye lettere å børste det ut, da det ikke lengre floker seg så mye. Hurra!

Hva det er som gjør det, vet ikke jeg, men kanskje skyldes det arganoljen? Restore Therapy-serien er nemlig tilsatt arganolje:

Restore Therapy Shampoo, Restore Therapy Conditioner og Restore Therapy Mask – alle er beriket med essensielle hårfetter som arganolje, som bidrar til å forbedre hårfibrene, nærer og styrker hårstrukturen samtidig som repareringsterapien inneholder et kompleks av silikon for å beskytte hårstrukturen fra splittede tupper og ytterligere skade på hårstråene.

(hentet fra Skjønnhet begynner med et perfekt hår! – nov. 2013)

Dessuten har de en alldeles herlig duft, det må jeg legge til!

Til nå har jeg bare brukt sjampoen og balsamen, men jeg kommer til å bestille hårkuren Restore Therapy Hair Mask også, for å gi håret litt ekstra pleie en gang iblant. Hvor ofte bør en egentlig bruke hårkur – for eksempel på stripet/bleket hår som mitt? Noen som vet? Jeg er kanskje ikke flink nok – har pleid å ta i hårkur sånn en gang i måneden (eller sjeldnere). :-/

Basert på min erfaring så langt kan jeg ihvertfall VARMT ANBEFALE sjampoen og conditioneren til tørt eller skadet/bleket hår som mitt. Det vil heller ikke overraske meg dersom hårkuren Hair Mask vil vise seg å være like bra, den også. Men det må jeg nesten få komme tilbake til når jeg har fått prøvd den.

P.S. Hvis DU har prøvd Restore Therapy Hair Mask, så håper jeg du vil dele din vurdering i kommentarfeltet!

Produktene kan bestilles fra Oriflame Beauty Store – her er noen snarveier:

Hele hårpleieserien for tørt/skadet hår: HairX Restore Therapy

HairX Restore Therapy Shampoo
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Shampoo
kr. 109,- 1

HairX Restore Therapy Conditioner
7 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Conditioner
kr. 109,-

HairX Restore Therapy Hair Mask
8 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Hair Mask
kr. 125,-

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
10 P
Beauty Rewards

HairX Restore Therapy Split Ends Serum
kr. 169,-

 
Det fjerde produktet i serien er Split Ends Serum. Her er hva Oriflame sier om produktet:

Hvordan fungerer Split Ends Serum? Når man påfører det på hårtuppene gir det en kontinuerlig og beskyttende dekning som bidrar til å hindre ytterligere skade på håret.

For andre hårtyper:

[Read more…]

  1. NB! Spesialtilbud på stor Jumbo-flaske (400 ml) kr. 89,- t.o.m. 10. juni 2014 – se tilbudet i katalog 8 []