Om oriTips

Om oriTips

Velkommen til oriTips.net – mine Oriflame-tips på nett!

Her deler jeg informasjon, anbefalinger og tips om Oriflame-produkter, periodiske tilbud og rabattkoder fra Oriflame, og jeg gir dessuten veiledning om netthandel, gratisprodukter, lojalitetspoeng og medlemsskap hos Oriflame. Dette er tips som jeg tror mange vil kunne dra nytte av, og som jeg derfor velger å dele.

Her tar jeg ikke imot bestillinger av Oriflame-produkter. Jeg tipser, veileder og informerer om mulighetene med Oriflame, men oriTips.net er ikke en arena for salg og kjøp. For produktbestillinger henviser jeg til min Oriflame Beauty Store.

På menylinjen helt øverst vil du finne noen snarveier til mer informasjon, både om bestilling av Oriflame-produkter, hvordan du gjør en smart og mest mulig lønnsom handel m.m.. Der finner du også snarvei til en oversiktlig produktliste, hvor hele det norske produktutvalget til Oriflame står oppført.

Lurer du på hvem jeg er, kan du lese mer om meg her.

Det fine med blogg synes jeg er det sosiale aspektet i og med at også leserne kan delta på siden. Derfor, hvis du har spørsmål, forslag eller andre innspill, er du herved invitert til å benytte kommentarfeltene. :-)

Og apropos sosiale medier: oriTips har også en Facebook-side (som nå heter HudOasen): facebook.com/HudOasen. Ved å 'LIKE' siden blir du holdt jevnlig oppdatert om nye tips herfra.

Jeg kan allerede nå røpe at jeg snart kommer til å gi bort et produkt, og – litt avhengig av responsen – kanskje arrangere en og annen konkurranse her inne, da selvsagt med Oriflame-produkter som premie. :-)

Er DU kjent med Oriflame fra før?

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.