"GI BORT"-tid!!

"GI BORT"-tid!!

NB! Denne giveaway-en er avsluttet! Vinneren er kunngjort her.
Yay, it’s giveaway time! :-) Nå som oriTips har eksistert i en drøy uke-halvannen, har jeg lyst til å gi bort et Oriflame-produkt til en tilfeldig vinner.

Valget falt da like godt på universalkremen Tender Care med bidronning-gelé, den berømte lille—vanligvis rosa—krukken, vet dere. Som bildet viser, har jeg den i to andre farger (med hver sin duft, eller smak om du vil), så jeg tenkte at hver enkelt kan få velge hvilken av disse to du vil ha dersom du vinner.

Den til venstre er Tender Care Coconut, som har en mild og nydelig kokosduft/-smak.
Den til høyre er Tender Care Cherry, med en herlig duft eller smak av kirsebær.

Begge har en verdi på kr. 149,-. Du kan lese mer om dem her (åpnes i ny fane).

Selv klarer jeg ikke å bestemme meg for hvem jeg liker best, så jeg kan ikke anbefale den ene foran den andre. Blir DU den heldige uttrukne, så vil du nesten garantert elske den uansett hvilken du valgte. Men – siden smaken i utgangspunktet er forskjellig og man gjerne har ulike preferanser, får dere altså mulighet til å velge mellom to ulike dufter.

For å være med i trekningen må du

 1. like oriTips på Facebook
 2. legge igjen en kommentar her nedenfor, hvor du skriver Jeg vil vinne den med kokos! eller noe sånt. Bare husk å oppgi hvilken av de to du har lyst til å vinne.

Jeg trekker en tilfeldig vinner søndag 17. november cirka kl. 1930.

Resultatet vil deretter bli publisert her på bloggen, og vinneren vil bli kontaktet via e-post, slik at jeg kan få navnet og adressen jeg skal sende kremen til.

LYKKE TIL, og husk å tipse dine venner også! (bruk gjerne delingsknappene nedenfor)

Dette skal bli moro! :-)

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentarer

 1. Bjørn Lind says

  Hei hei. Jeg vil gjerne vinne Tender Care Cherry. Har brukt den rosa krukken tidligere, og den er fenomenal for sprukne vinterfingre :) (selv om den rosa krukken ikke er særlig macho på jobben…)

 2. Vidar Skjeggerud says

  Jeg kunne også tenke meg å vinne den cherry krukka. Har aldri prøvd den før så det hadde vært spennende å teste

 3. Da er vinneren trukket! Se innlegget: Og den heldige er …

  Takk for at dere var med!

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.