Finn frem i produktjungelen med oriTips

Finn frem i produktjungelen med oriTips

Det kan ofte være vrient å finne et produkt man søker. Flere har gitt uttrykk for at det er vanskelig å manøvrere seg frem inne på Oriflames nettside. Også jeg har funnet det problematisk til tider. Søkefunksjonen der inne fungerer per i dag langt fra optimalt, og den gir dessverre helt feil søkeresultat iblant. Derfor bestemte jeg meg for å lage et hjelpemiddel til å kunne finne frem i produktjungelen:

ProduktlisteEn komplett liste over alle Oriflames produkter – med både artikkelnummer og lenke til hvert produkts side på oriflame.no.

Det har vært en stor og krevende jobb å skrive ned de mer enn 600 produktene jeg fant, på en oversiktlig måte, men nå er listen ferdig!

Forhåpentligvis vil den kunne bli et nyttig verktøy for flere enn meg.

En permanent snarvei til listen

vil heretter sitte på den brune menylinjen helt øverst! Scroll opp og klikk på 'PRODUKTLISTE'
(fant du den? ;-)

Slik bruker du produktlisten

 • Produktlisten er inndelt i 14 seksjoner (etter bruksområde). En startmeny med 14 snarveier lar deg raskt og enkelt hoppe ned til den seksjonen du ønsker å sjekke ut (for eksempel Fotpleie).
 • For å komme tilbake til startmenyen kan du klikke på en av tekstlenkene som ser sånn ut:  [Til toppen]
 • Søker du etter et bestemt produkt som du kjenner navnet (eller artikkelnummeret) på, er dette den raskeste måten å finne det på:

  1. På PC: trykk Ctrl+F  (På Mac: trykk cmd+F) på tastaturet,
   så vil en søkelinje dukke opp i nettleseren
  2. Begynn å skrive navnet (eller artikkelnummeret) på produktet.
   Nettleseren vil straks hoppe ned til- og markere ordet dersom det finnes på siden.

Gå til produktlisten >

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.