Og den heldige er …

Og den heldige er …

Da er det tid for å trekke vinneren av en krukke Tender Care! Det var ikke mange som fant veien hit til denne giveaway-en. Kun to personer er med i trekningen.

Jeg hadde håpet at flere ville melde seg på, men bloggen er jo relativt fersk ennå, så deltakelsen vil forhåpentligvis bli større neste gang. Giveaway er alltid gøy, så jeg kommer nok til å legge ut flere slike. :-)

Men denne trekningen står mellom Bjørn og Vidar!

Planen var jo å trekke én vinner, men vet dere hva? Jeg har bestemt meg for å gi dere begge en Tender Care, jeg. Jeg hadde nemlig ikke sett for meg at det skulle bli én vinner og én "taper" på en måte. Derfor gjør jeg det heller sånn denne gangen. ;-)

Begge to ønsket å vinne Tender Care Cherry med kirsebærduft/-smak, så da sender jeg en til hver av dere.

Gratulerer, og takk for at dere var med! :-)

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentarer

  1. Bjørn Lind says

    Tusen takk, Laila.
    Ser frem til å teste den røde på tørre vinter-fingre.

  2. Bare hyggelig, Bjørn. :-) Kjekt at du var med.
    Håper kremen vil falle i smak. Den egner seg spesielt godt på problemområder som tørre lepper, albuer, neglebånd osv..

    Ellers har Oriflame veldig gode håndkremer da. Jeg kan for eksempel anbefale Intense Hand Protection Concentrate eller natt-håndkremen Swedish Spa Night Renewal Hand Cream. :-)

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.