Hvorfor jeg maser om solkrem

Hvorfor jeg maser om solkrem

Tro meg – med solkrem blir du fortsatt brun. Det du går glipp av ved å bruke solkrem, er en brent og skadet hud som eldes altfor tidlig.

Se også: Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

Er du klar over hvor viktig solfaktor er? Her er en kort video som forklarer det enkelt:

Solkremene fra Oriflame beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, så du kan føle deg trygg på at de gjør jobben. De er dessuten vannavstøtende samt pleiende og nærende på samme tid. E-vitamin, solsikkeolje og Aloe Vera er tre av de aktive ingrediensene. Har du ennå ikke prøvd Oriflames solkremer, så anbefaler jeg varmt at du gjør det dette året. De er herlige både i duft og konsistens, og de er drøye i bruk. Sun Zone-serien dekker behovet til både liten og stor.

Sun Zone – Oriflame
Mitt oriTips!
I gjeldende katalog, som varer t.o.m. 19. mai,
finner du et tilbud på solkremene
på side 30–33
:-)

For en snarvei til Sun Zone-produktene i Oriflame Beauty Store – trykk på bildet under.
sun zone

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Trackbacks

  1. […] som huden produserer mye av i løpet av natten – er hudens fiende nummer to (nest etter UV-stråling) og at det derfor er viktig å rense huden hver […]

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.