Gjør et kupp og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen samtidig

Gjør et kupp og støtt Rosa Sløyfe-aksjonen samtidig

Verdien av Rosa Sløyfe-pakken6 P
Beauty Rewards
I forbindelse med kreftaksjonen har Oriflame satt sammen denne produktpakken som du kan kjøpe for bare 99,- kroner, hvorav 20,- går rett til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Tilbudet gjelder t.o.m. 6. november 2013.

De tre produktene har en verdi på kr. 407,-, så billigere enn dette blir det ikke.1 Pakkene selger da også som varmt hvetebrød denne måneden og har til nå bragt inn over 1,1 millioner kroner til kreftaksjonen! Ja, så godt har de solgt, at Oriflame er gått tom for kroppskremen du ser på bildet ovenfor. I stedet er det nå håndkremen i samme serie som følger med pakken.

Rosa Sløyfe-pakkenHer får du klassikeren Tender Care, den lille rosa krukken som har vært en toppselger siden Oriflame ble grunnlagt i 1967. Brukes på sensitive hudpartier, tørre lepper og overalt der huden trenger spesialbehandling. Du får Silk Beauty Shower Cream, en deilig dusjekrem, og populære Silk Beauty Hand Cream (150 ml tube!), som begge inneholder silkeproteiner og orkidéekstrakt.

Mitt tips:
Hvorfor ikke kjøpe flere pakker og gi dem bort som julegaver!

Vil du kjøpe pakken? Bestill den på:

Oriflame Beauty Store – Rosa Sløyfe Pakke 2013 (åpnes i ny fane)

Trenger du hjelp? Les min guide: Hvordan bestille

  1. Det vil si, som medlem får du selvsagt 15 % rabatt i tillegg, slik at du betaler bare kr. 84,15 for pakken! Les mer om medlemsfordeler HER. []

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.