8 luker gjenstår, og katalog 1 er her

8 luker gjenstår, og katalog 1 er her

Husk at Oriflame sin Nyttårskalender varer ut året, altså ikke bare til julaften slik som advents- eller julekalendere.

Oriflames NyttårskalenderI hele desember—31 dager til ende—tilbyr Oriflame et supertilbud.

Hva som skjuler seg bak dagens luke kan du sjekke HER.

Det fine er at du kan legge hvert av kalendertilbudene på venteordre. Da vil Oriflame vente med å sende deg produktet, og du sparer endel porto-/fraktomkostninger – ihvertfall hvis du vil bestille flere ting etterhvert, for eksempel flere kalender-tilbud. Tross alt er det fortsatt 8 luker igjen, så det er lurt å velge venteordre nå.

P.S. Anledningen til å legge ting på venteordre gjelder bare hvis du er medlem.

Katalog 1/2014Ellers er katalog nr. 1/2014 kommet, med en masse flotte tilbud også der!

Av nyheter er nok proteinbarene Natural Balance Bars den mest nevneverdige. Med høyt innhold av protein og fiber, lav GI (glykemisk indeks) og uten kunstige tilsetningsstoffer, kommer de i to ulike smaker: Superbær og frukt, og Fyldig sjokolade. Selv kommer jeg definitivt til å prøve disse. Proteinbarene står på side 34-35 i katalogen.

Natural Balance Bars

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.