Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem?

inneholder annonselenker
Folkens, vi skriver 5. april, og tiden er moden for å gå til innkjøp av årets solkremer! Påskesolen er skummel, og plutselig er sommeren her. Kremene du har liggende fra i fjor kan du bare kaste1. Solbeskyttelsesfaktoren er nemlig ikke ment til å holde seg intakt år etter år.

Husk derfor: Nytt år = ny solkrem. God solkrem er så viktig for helsa at vi ikke har råd til å ta sjanser og risikere noe.

Skal du til syden, så kjøp solkremene på forhånd og ta dem med i bagasjen. Styr for all del unna solkremer som selges i sjappene der nede, hvor tubene/flaskene står utstilt langs strandpromenaden og koker i varmen i ukevis! :-/

I år velger du solkremer fra Oriflame. Punktum, ferdig snakka. (Har du allerede prøvd Oriflames solkremer, så forstår du hvorfor jeg sier det. :-)
Sun Zone SPF 25 spray for kids
Dette er pålitelige og vannavstøtende kremer. De er pleiende såvel som fuktighetsgivende, og ikke minst er de drøye (noe som vel må tilskrives den—etter mitt skjønn—perfekte konsistensen).

I tillegg har de en utrolig behagelig duft.

Snarveier/lenker:
Alle solproduktene
og – hvis du trenger hjelp:
Min bestillingsguide

After Sun lotions

 
Husk; After Sun lotion er like viktig som solfaktor.

3-in-1 Rehydrating Soothing Milk After Sun
og
Intensive Balm Face and Body After Sun

inneholder begge Aloe Vera.

NB! After Sun påføres umiddelbart etter soling – altså FØR dusjen! Vent deretter en halv time før du dusjer, slik at lotionen rekker å få avkjølt og lindret den solvarme huden først. Påføres igjen etter dusjen for å gi huden rikelig med fuktighet og pleie.

P.S. Solkremene fås kjøpt til redusert pris til og med mandag 7. april 2014. Husk også "Hyttepakken" hvor Oriflame gir deg en gratis solkrem SPF 25 for hver pakke Natural Balance Bar du kjøper! :-)

  1. eller i høyden bruke som fuktighetskrem []

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Trackbacks

  1. […] Se også: Solkrem, solkrem, SOLKREM. Nevnte jeg solkrem? […]

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.