Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Bare to kremer – og medlemsskap lønner seg allerede

Reidun ville bestille en body cream av meg. Kremen var da tilfeldigvis nedsatt til halv pris, så hun bestilte like godt to bokser. Nå bor Reidun milevis fra Stavanger, så jeg måtte sende kremene til henne med Posten.
Nature Secrets Moisturising Body Cream with Aloe Vera & Watermelon
Jeg visste at portoen ville bli dyr for Reidun da hver kremboks inneholder 200 ml og veier 240 gram. Med to bokser + en produktkatalog (som Reidun ønsket medsendt) ville postpakken veie rundt 600 gram. Sendt som Norgespakke ville frakten da komme på 150,- kroner – en uforholdsmessig høy tilleggskostnad, ettersom kremene i seg selv bare kostet kr. 98,-.

Reidun var imidlertid smart og lot seg verve som medlem i Oriflame da jeg satte opp dette regnestykket for henne:

regnestykke

P.S. Her glemte jeg faktisk å ta med ekspedisjonsgebyr til konsulenten i første del av regnestykket, så den øverste summen er egentlig litt for lav. Allikevel ser vi at Reidun kom billigere ut av det ved å bli medlem – selv til tross for innmeldingsavgiften.

Og det beste av alt:

  • Nå får hun minimum 15 % medlemsrabatt på alt hun måtte kjøpe fra Oriflame
  • Hun mottar varene raskere (tilsendt direkte fra Oriflame), og
  • Hun vil ikke betale mer enn kr. 39,- i frakt uansett hvor mye hun bestiller! :-)

Hvis DU liker Oriflames produkter, bør du også bli medlem. Husk, det følger ingen forpliktelser med medlemsskap, kun en rekke fordeler og privilegier. En oversikt over disse finner du HER.

Det er dessuten enkelt å handle fra Oriflames egen nettside. På siden Hvordan bestille har jeg beskrevet hvordan du går frem.

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.