Bli med og selg Rosa sløyfe-pakker i oktober!

Bli med og selg Rosa sløyfe-pakker i oktober!

Det er snart oktober – den måneden som er tilegnet Rosa sløyfe-aksjonen. Engasjér deg, oppfordrer Kreftforeningen på sin nettside. Og nettopp det gjør Oriflames tilhengere hvert år. Oriflame har vært partner av Rosa sløyfe-aksjonen siden 2010 og er faktisk en av aksjonens hovedsponsorer.

Donasjon til Rosa sløyfe 2013

Oriflame Norge donerte kr. 1.700.860,- til Rosa sløyfe i 2013
(bilde hentet fra Oriflames offisielle pressemelding des. 2013)

Også denne høsten tilbyr Oriflame en rosa produktpakke til en sterkt redusert pris, hvorav 20 kroner går rett til Rosa sløyfe-aksjonen.

Dette salget har tatt helt av de senere årene. Bare i oktober i fjor ble det solgt mer enn 85 000 (!) rosa produktpakker rundt om i det ganske land – altså i Norge alene!

Folk liker å handle når de vet at de samtidig støtter opp om et veldedig formål. Mange liker da også å selge Rosa sløyfe-pakkene. Hva enten man velger å stå på stand (f. eks. på en messe eller et marked), går fra dør til dør, selger til kolleger på jobben, til familie og venner, til foreningen eller klubben man er med i… mulighetene er mange. Som Kreftforeningen sier: Her er det bare fantasien som setter grenser.

Rosa sløyfeÅrets beste oriTips fra meg:

Istedenfor å donere kr. 20,- til kreftforskningen ved å kjøpe en Rosa sløyfe-pakke, kan du denne gangen være med på moroa og samle inn penger sammen med Oriflame! Ved å selge pakker til andre vil du selv tjene penger og ha det gøy samtidig som du gjør en litt større innsats for brystkreftsaken.

Har du lyst til å selge Rosa sløyfe-pakker fra Oriflame i oktober? Det er ikke vanskelig. Se bare:

Rosa sløyfe-pakken 2014

Oriflame sin "Rosa sløyfe"-pakke 2014
Silk Beauty Body Cream + Silk Beauty Hand Cream + Tender Care
kr. 149,- (verdi kr. 437,-)

 • Velg meg som din Oriflame-sponsor, så vil jeg personlig hjelpe og veilede deg gjennom prosessen med pakkebestillinger og så videre. Vi kan holde kontakt via f. eks. telefon og e-post. (Hvis du bor i Stavanger-området, kan jeg om ønskelig komme hjem til deg eller omvendt.)
   
 • Dette er produkter som til en viss grad selger seg selv, fordi:
  1. folk vil gjerne støtte Rosa sløyfe-aksjonen
  2. Oriflame er et kjent varemerke og blir som regel assosiert med kvalitet, da de fleste allerede har eller har hatt ett eller flere produkter fra Oriflame
  3. pakken inneholder tre populære produkter, som for anledningen er vesentlig prisredusert
 • Det er ingen krav om minstekjøp. Hvor mange produktpakker du ønsker å selge er helt opp til deg.
   
 • Du slipper å holde styr på eller administrere overføring av innsamlet beløp til Rosa sløyfes konto. Oriflame tar seg av den biten! Du trenger bare forholde deg til Oriflame og din faktura derfra.

Rosa sløyfe-poster

 

 

Gratis salgsmateriell:

Oriflame har laget flotte Rosa sløyfe-postere, plakater og andre hjelpemidler som du fritt kan laste ned og bruke i promoteringen av pakkene.

 

Tips!
Noen velger å pakke de tre produktene i gjennomsiktig cellofan som de knytter et rosa bånd på. Det ser ekstra flott ut når pakkene skal selges. :-)

Ellers kan blanke plast-/vareposer bestilles fra Oriflame.

 

Din fortjeneste som selger

Nå lurer du sikkert på hvor mye du tjener på å selge Rosa sløyfe-pakker. Da skal vi først se hvordan oktober måned er oppdelt i to Oriflame-perioder:

 • Katalogperiode 14 som varer 23. september – 13. oktober
 • Katalogperiode 15 som varer 14. oktober – 3. november

Det er hvor mye du selger – eller mer presist hvor store ordre du legger inn – i en gitt katalogperiode som avgjør hvor høy prosentvis fortjeneste du vil få av salget – d.v.s. enten 15, 23 eller 30 prosent.

Kort fortalt:

 • Du vil tjene 30 % av salget hvis du i løpet av en periode selger (les bestiller) 28 eller flere Rosa sløyfe-pakker. Da sitter du igjen med kr. 38,70 per solgte pakke.
 • Selger/bestiller du mellom 14 og 27 stk., så tjener du kr. 29,67 per pakke (23 %).
 • Ved salg/bestilling av færre enn 14 pakker, vil du ha en fortjeneste på kr. 19,35 per pakke (15 %).

For ordens skyld: Utregningen her baserer seg på at du ikke bestilte noe annet enn Rosa sløyfe-pakkene. Alt annet som du måtte bestille fra Oriflame samtidig, teller imidlertid også med ved beregning av prosentsatsen.

Ekstrabonus

I tillegg til den prosentvise fortjenesten nevnt ovenfor, får du Elite Club-rabatt dersom du i en katalogperiode legger inn ordre på minimum 150 BP (eller 17 stk. Rosa sløyfe-pakker).

Elite Club-rabatten starter på 150,- kr. men øker med 150,- kr. for hver 75 BP som overstiger 150 BP. (Rabatten blir fratrukket din bestilling i den påfølgende katalogperioden.)

Mer om Elite Club-fordelene her.
 

Bestilling av Rosa sløyfe-pakker

NB! For å kunne SELGE pakker til andre må du være konsulent eller medlem i Oriflame.
 
Meld deg inn HER og
oppgi mitt sponsornummer 13023 nederst på skjemaet du får opp,
 
så vil jeg hjelpe deg videre. :-)

Rosa sløyfe-pakkene har artikkelnr. 600067
og kan bestilles fra Oriflame

f.o.m. tirsdag 23. september 2014.

Pakkene vil være i salg frem til uke 45.

 
Se min Guide: Slik går du frem når du vil handle fra Oriflame

 
Kanskje kjenner du noen andre som kunne hatt lyst til å være med?
Her kan du dele innlegget:

 

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.