Overgang fra ‘oriTips’ til ‘HudOasen’

Overgang fra ‘oriTips’ til ‘HudOasen’

Kjære oriTips-venner,

Det er tid for en aldri så liten forvandling av oriTips. Mye har skjedd etter at jeg opprettet oriTips for 3 og et halvt år siden. Ikke visste jeg at oriTips skulle bli innledningen til et helt nytt og enda mer spennende konsept. Men du verden, så moro det er når jeg i dag, som ferdig utdannet kosmetolog og hudterapeut, også er blitt innehaver av min egen hudklinikk!

Til info vil oritips.net bli erstattet av hudoasen.no, da HudOasen er navnet på mitt nyetablerte firma og min lille private hudpleie-/skjønnhetssalong her hjemme på Sandal i Stavanger. :-)

Oriflame-relatert informasjon vil jeg fortsette å gi på HudOasen, men ikke lengre utelukkende det. Jeg kommer i tillegg til å

  • dele generelle hudpleie- og makeup-tips,
  • videofilme fra behandlingsrommet og
  • bistå med hjelp og veiledning til spørsmål som angår hud, hudproblemer, hudpleie, makeup osv.

Med HudOasen kommer jeg til å satse på en langt mer aktiv tilstedeværelse på nett og i sosiale medier enn tidligere. Foruten facebooksiden er HudOasen allerede på Instagram (hvor jeg trolig kommer til å oppdatere hyppigst). Konkurranser og giveaways vil det også bli. Dette skal bli moro! :-D

For ordens skyld: HudOasen er ikke offisielt åpnet ennå. Bedriften er opprettet og salongen ferdig innredet, men det gjenstår fortsatt en del forberedelser før alt er klart til oppstart. En flunkende ny webside er også under konstruksjon, på domenet hudoasen.no. Oppbygningen er godt i gang, men jeg gjør alt på egen hånd, så ting tar tid.

NB! For å forsikre deg om at du ikke går glipp av lanseringen (med eksklusive åpningstilbud), kan du for enkelhets skyld melde deg på HudOasens nyhetsbrev, slik at du får epost-varsel når oppstarten finner sted.


Hjertelig takk til dere som fortsatt følger oriTi… eh, jeg mener HudOasen ;-) og en ekstra varm takk dersom du vil hjelpe til med å spre ordet og tipser dine venner om HudOasen. <3

Jeg gleder meg til fortsettelsen. Vi sees/høres!

Hilsen fra Laila

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.