Innmelding kr. 0,- akkurat nå

Innmelding kr. 0,- akkurat nå

Det er ikke ofte at Oriflame tilbyr gratis innmelding for nye medlemmer, men denne uken går nettopp en slik kampanje! Forrige gang det skjedde var i oktober-november i fjor.

Til forskjell fra sist gang har kampanjen denne gangen ingen betingelse om minstekjøp. Alle som legger inn sin første bestilling og registrerer seg som nytt medlem hos Oriflame fra nå og innen mandag 17. mars, slipper å betale registreringsavgift! :-)

Å registrere seg som medlem koster normalt kr. 100,-. Les mer om medlemsskap hos Oriflame på siden om Medlemsfordeler.

Swedish Spa Night Renewal Hand CreamP.S. Hvis du bestiller varer for minst 20 BP1, vil du i tillegg få håndkremen Swedish Spa Night Renewal Hand Cream gratis! (Gjelder både nye og eksisterende medlemmer.)

(Verdi kr. 129,-)

Det er en rik og nydelig håndkrem, som jeg alltid påfører før jeg legger meg, så den har fått fast plass ved siden av sengen min. :-)

Lurer du på hvordan du går frem? Se min guide her.

NB! Spre nyheten, del innlegget med dine venner! :-)

  1. tilsvarer ca. kr. 324,- []

Om Oriflame

Oriflame er svenske naturprodukter innen hudpleie, kosmetikk, hygiene, sunnhet og velvære. Produktene er kjent for sin gode kvalitet, sine milde dufter og skånsomme egenskaper.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.