Om meg

LailaJeg heter Laila Wibe Erland, er 53 år og har bodd i Stavanger siden 1994. Er opprinnelig nordtrønder, men flyttet fra Steinkjer som nittenåring. Jeg er utdannet kosmetolog og hudterapeut og har min egen lille klinikk, HudOasen, i underetasjen hjemme.

Ellers er jeg gift – med en "ekta siddis" – og har to voksne sønner fra første ekteskap samt to barnebarn. (Stemor og stebestemor er jeg jammen også.)

Har vært uavhengig salgskonsulent for Oriflame siden 1993. En periode fartet jeg rundt og demonstrerte og solgte produktene i homeparties. I 1999 ble jeg sertifisert produktspesialist ved Oriflame Beauty Academy. Ny sertifikasjon som Oriflame Skincare Pro fikk jeg i 2016.

Første gang jeg ble introdusert for Oriflame var jeg 15 år gammel. Min syv år eldre søster hadde avtalt å få en demonstrasjon hjemme hos seg, og jeg ble invitert til "partyet" sammen med venninnene hennes. Det var stas, og jeg ble til og med sminket!

Tidligere har jeg arbeidet innenfor ulike serviceyrker. Foruten Oriflame har jeg jobbet mest innen hotell- og restaurantbransjen som omreisende cocktail-pianist/sanger og som roulette-croupier.

Bortsett fra hudpleie, kosmetikk og make-up er jeg interessert i Pilates, meditasjon, keto/LCHF, periodisk fasting, eteriske oljer, jazzpiano m.m.

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.