Jobbe som uavhengig ORIFLAME-konsulent? (En trinn for trinn innføring i systemet og mulighetene til fortjeneste.)

Som konsulent for Oriflame vil du tjene penger, ha det gøy og lære masse mens du bygger opp din egen virksomhet. Underveis vil du få hjelp og mye inspirasjon. Du kan også selv inspirere andre, bli en leder og skape deg en karriere med Oriflame. Du bestemmer selv hvor mye tid du vil bruke på det – som en hobby, på deltid eller som din heltidsgeskjeft.

Lær masse, ha det gøy, tjen penger

Vil du vite hvordan systemet fungerer og hvilke muligheter det gir å jobbe som Oriflame-konsulent, så er du kommet til rett sted. Her finner du svar på det meste. (Ellers må du gjerne bruke kommentarfunksjonen og spørre hvis du lurer på noe.)

Informasjonen er fordelt over flere sider eller "kapitler". La oss like godt begynne. I del 1 får du en introduksjon av virksomheten, og vi ser nærmere på forholdet mellom salg og kjøp.

Fortell andre om denne siden:

1.  Egen virksomhet

Som konsulent

 • selger du produkter til kunder – til katalogpris.
 • kjøper du produktene av Oriflame – til konsulentpris (15–30 % rabatt).

Differansen mellom salgs- og kjøpspris beholder du.

Eksempel:
Du selger Overnight Lifting & Contouring Cream for kr 639,-
Du kjøper kremen for kr 447,- (30 % rabatt)
Din fortjeneste = kr 192,-
 

Hvis du finner det mer naturlig å regne den andre veien, tilsvarer dette eksemplet en avanse på 43 %:

Eksempel:
Du kjøper Overnight Lifting & Contouring Cream for kr 447,-
Legg til 43 % avanse (447 x 1,43)
Du selger kremen for kr 639,-
Din fortjeneste = kr 192,-

Ingen investering, ingen risiko

Når man starter sin egen forretningsvirksomhet, må man normalt foreta en investering – ikke bare i tid men også økonomisk gjennom lagerbeholdning, utstyr og materiell, webside med jevnlig
vedlikehold og så videre. Noe av det unike ved Oriflames forretningsmodell er at det kreves null investering fra din side. Du behøver hverken startkapital, produktlager eller utstyr. Ergo løper du ingen risiko for tap.

Det er heller ingen krav om minstekjøp i Oriflame. Muligheten til å handle og gjøre fortjeneste ligger der fra dag 1, men du står fritt til å gjøre så mye – eller lite – ut av den som du selv ønsker.

Start i det små

Du kan drive salg på flere arenaer, men begynn i det små – for eksempel ved at du selv bruker produkter fra Oriflame og viser Oriflame-katalogen til noen venner. Kanskje blir de nysgjerrige og vil vite mer om mulighetene i Oriflame, de også? (At det lønner seg å verve andre, skal vi kikke nærmere på etterhvert.) Her er et kort video-eksempel, som viser hvor enkelt det kan gjøres når man vil komme i gang:

Noen få venner, en sofakrok, te eller kaffe og periodens Oriflame-katalog (eventuelt også noen av dine egne favorittprodukter).

Oriflames flotte produktkatalog er ditt viktigste verktøy. Bruk katalogen aktivt. Ha den med deg overalt, vis den frem og ta imot bestillinger.

Oriflame-katalogKatalogen skiftes ut hver tredje uke med nye, spennende produktlanseringer og supre periodetilbud.

NB!
Visste du at Oriflame tilbyr mer enn bare kosmetikk, som for eksempel kosttilskudd? Før du går videre, kast et blikk på de ulike produktkategoriene i menyen 'Seksjoner' her.

Foruten å selge til familie, venner, bekjente og kolleger, kan du invitere til Oriflame-kvelder hjemme hos deg selv. Etterhvert kan du også avtale Oriflame-visninger hjemme hos andre. Din sponsor1 kan bistå med både praktisk hjelp, råd og tips i den forbindelse.

FORTSETT TIL:   
2.  Din egen nettbutikk »

 1. mer om sponsorer i del 3 []

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kommentarer

 1. Vårin Tansø says

  Kan jeg bruke produktene i min lille Salón som jeg skal åpne i sp? Har vært på utkikk etter merke som holder, og jeg husker en del kremmer som var helt fantastisk. Har vært innom mk, men syns det var dårlig

 2. Hei Vårin,
  og takk for kommentaren! Så spennende – og ja, det kan du så absolutt. Jeg åpner snart min egen hudpleiesalong (holder på å pusse opp og innrede den i disse dager), og der vil jeg såklart bruke Oriflame sine produkter. De holder en høy kvalitet og tilbyr det beste fra naturen og det nyeste fra vitenskapen.

  Om du vil, kan vi snakke mer om muligheten via telefon? Ring meg gjerne – mitt mobilnr. er 916 83118 (evt. kan du benytte KONTAKT-skjemaet, som jeg da mottar per e-post).

  P.S. Hva mente du med «sp» («åpne i sp»)?

 3. Astrid vaka says

  Hei..
  Jeg vurderer å starte som selger for Oryflame. Hva inneholder startpakken?
  Å er det opp til meg sjøl hvordan jeg går fram /salg. Altså party eller parsonlige bestillinger..

 4. Hei Astrid,
  ja vel, så kjekt. :-) Som ny konsulent får du mulighet til å bestille 3 stk. Velkomstpakker samt et Workshop-sett! Du kan se alle fire her: http://oritips.net/?page_id=4153&page=6 .

  Og ja, det stemmer. Du avgjør selv hvordan, hvor og til hvem du vil selge. Hvor mye du vil jobbe, og oppnå, er også helt opp til deg. Det er det fine med denne jobben.

  Er du kjent med Oriflame fra før, Astrid?

 5. Anne Grete Topnes says

  Hei. Jeg kunne tenkt meg å bli konsulent hos dere.

 6. Hei, Anne Grete!
  Ja, men da er du kommet til rett sted. Jeg kan hjelpe deg med det. Noe av det første blir å lære deg bestillingsrutinene samt hvordan du drar fordel av start-/velkomstprogrammet. Start med å fylle ut registreringsskjemaet, Anne Grete, så vil jeg sende deg en e-post med mer informasjon!
  Eventuelt kan du ringe meg (mobilnr. står i mitt svar til Vårin ovenfor) eller sende meg e-post via Kontakt-siden hvis du lurer på noe.
  OK? :-)

Kommentar-policy: Bloggen er i sin helhet viet til Oriflame-relatert innhold. Omtale av andre kosmetikkmerker er derfor ikke ønskelig. Vennligst ta hensyn til dette når du kommenterer. Takk! :-)

Legg igjen en kommentar

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.